Wedstrijden
Prinsen Margriet plaatst zich opnieuw voor regio finales

Zaterdag 20 februari vonden in winterswijk de tweede voorronden van de acro wedstrijden plaats. Daphne Luiten, Geraldien Luiten en Daniek Bulsink deden hier aan mee en eindigden op een vierde plek. Een ontzettend goede prestatie van deze meiden, want de deelname in deze categorie is erg groot.

Lees meer...
 
Acro wedstrijden Ede 30 januari

Na de wedstrijd van 23 januari was het op 30 januari de beurt aan 3 andere acro groepen. De groep van Mandy, Marit en Jamila gingen erg goed en gingen met een gouden medaille naar huis.

Lees meer...
 
Acro wedstrijden Ede 23 januari

Zaterdag 23 januari deden Daphne, Geraldien, Daniek , Gabriela en Sam mee aan de acro wedstrijden in Ede. Gabriela en Sam presteerden erg goed en eindigden op de 13e plek. Een hele goeie prestatie want het was voor Sam de eerste keer zij eindigden met 24.33 punten.

Lees meer...
 
Finale Prinses Margriet

Prinses Margriet scoort opnieuw erg goed.

Zaterdag 27 juni vonden er in een hele warme stationshal in Aalten de regio finales springen plaats. Deze werden door veel verenigingen uit gelderland bezocht.

Lees meer...
 
Prinsen Margriet door naar finale

Zaterdag 30 mei j.l. waren er in Dinxperlo de regio springwedstrijden.

Prinses Margriet deed met drie groepen mee,en ze hebben het erg goed gedaan. Met maar liefst 5 prijzen gingen ze naar huis en op 7 toestellen hebben ze zich geplaatst voor de finale in Aalten op 27 juni.

Lees meer...
 


Gymnastiekvereniging PrinsesMargriet