Nieuws
Jeugd bestuur organiseert activiteiten

Hallo allemaal,

Wij Jamila Luiten, Joyce Willemsen, Tessa Bloemers, Ilse Lensink, Carmen Hummelink en Mandy Janssen zijn het jeugdbestuur van Prinses Margriet. Ook heten wij Ilse en Carmen van harte welkom als nieuwe bestuursleden.


Wij hebben veel leuke dingen bedacht die we gaan doen! We beginnen vrijdag 16 oktober met onze eerste activiteit. We verzamelen om 16 uur op het ’t Zand in Bredevoort en dan gaan we op zoek naar de schat!! Deze activiteit is bedoeld voor kinderen van groep 1 t/m groep 5 en duurt ongeveer tot 17 uur. Voor leden van de gym kost het niets, ben je geen lid dan betaal je 1,50.

DUS BEN JE BENIEUWD WAT DE SCHAT IS, GEEF JE DAN SNEL OP BIJ JOYCE WILLEMSEN. 0652737225 of email naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .


Voor de kinderen vanaf groep 6 hebben we diezelfde avond een dropping georganiseerd. We verzamelen om 19.30 uur op het ’t Zand in Bredevoort en het is rond 22.00 uur afgelopen. Voor de leden van de gym kost het 1,50 euro en voor niet leden is het 2,50. HEB JE ZIN IN EEN SPANNEND AVONTUUR GEEF JE DAN SNEL OP BIJ JOYCE WILLMENSEN. 0652737225 of email naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

 
Fantastisch weekend Bredevoort Schittert

Wat hebben we een prachtig weekeind gehad.  Voor de gym hebben we net al andere jaren  met veel leden en ouders de  soepen pannenkoeken verkocht vanuit de smidse en het heeft een prachtig bedrag opgebracht. Iedereen die voor en achter de schermen geholpen wil ik ontzettend bedanken voor hun inzet want zonder jullie hulp krijgen we dat echt niet klaar.

Lees meer...
 
Verkoop pannenkoeken en soep

Heel Bredevoort is al weer druk bezig met de voorbereidingen voor Bredevoort schittert.

Het weekeind van 25, 26 en 27 september staat heel Bredevoort in het teken van de musical
Gymvereniging prinses margriet is ook met veel vrijwilligers weer druk met de voorbereidingen om alles weer op tijd klaar te krijgen. Ook dit jaar bakken we weer vanuit de prachtige locatie "de Smidse" van de familie klein Nibbelink in de Kerkstraat in Bredevoort en wordt er weer koffie, thee, warme chocolademelk, frisdrank, pannenkoeken, zelf gemaakte tomatensoep en erwtensoep verkocht om de kas van de vereniging weer aan te vullen. We verkopen op vrijdag van 18.00 tot 22.00 zaterdag van 16.30 tot 22.30 en zondag van 16.30 tot 22.00
We hopen op prachtig weer en dat we veel mensen mogen ontmoeten.


 
Introductie Romy

Hallo allemaal,

Mijn naam is Romy Halleriet, 23 jaar en wonend in Winterswijk. Vanaf het seizoen 2015-2016 zal ik binnen Gymvereniging Prinses Margriet Bredevoort de acrobatiek lessen verzorgen. Sinds jongs af aan loop ik al mee in de turnwereld, gestart als kleuter, doorgestroomd naar selectie turnster, acrobatiek turnster, springroep, assistent en inmiddels trainster en jurylid in verschillende disciplines binnen de KNGU. Ik heb zowel bewegingsagogie als sportmanagement succesvol afgesloten op school. Momenteel ben ik werkzaam bij verschillende gymverenigingen en bij een bedrijf dat sportondersteuning aanbiedt aan mensen met een beperking. In mijn vrije tijd sport ik zelf graag, helaas geen turnen meer voor mij maar een mooie nieuwe uitdaging, kickboksen en krachttraining. Ik heb ontzettend veel zin om dit seizoen te starten bij de club, we gaan er een mooi seizoen van maken!

 
Streetdance zoekt dansers

Vanaf dinsdag 1september is de leeftijd voor de streetdance gewijzigd.
Onze leidster Bianca en de andere leden zouden het erg leuk vinden als er meer kinderen kwamen dansen. Alle kinderen vanaf groep 3 zijn op dinsdag van 18.30 tot 19.30 van harte welkom om gezellig met ons mee te komen dansen in de sportzaal van het grachthuis!

De eerste twee lessen zijn gratis dus kom gerust een paar keer meedansen.

 


Pagina 4 van 4
Gymnastiekvereniging PrinsesMargriet